„Škoda“ pristato specialią „Fabia Monte Carlo“ versiją

„Fabia“ modelio gamą netrukus papildys nauja modifikacija „Monte Carlo“ su sportine važiuokle, kuri bus siūloma tik su hečbeko kėbulu. Sukurtas specialiai 110-osioms „Škoda“ veiklos automobilių sporte metinėms, šis specialusis modelis pasižymi dinamiška išvaizda, kurią pabrėžia juodos spalvos aksesuarai ir RS modelio interjeras. Pirmasis šios modifikacijos pristatymas įvyks legendiniame Monte Karlo ralyje šių metų sausį, o tikroji premjera planuojama Ženevos automobilių parodoje kovo mėnesį.

Automobilis sukomplektuotas „Ambiente“ versijos pagrindu, o variklį bus galima pasirinkti iš plataus asortimento (įskaitant 1,2 /44 kW, 1,2 /51 kW, 1.4 /63 kW ir 1.2 TDI CR / 55 kW, 1,2 TSI abi galios versijas (t.y., 63 kW ir 77 kW) bei 1.6 TDI (55 kW, 66 kW ir 77 kW)). Visi „Fabia Monte Carlo“ bus komplaktuojami su standartinėmis pavarų dėžėmis. Šios specialios modifikacijos automobilius bus galima užsakyti nuo vasario mėnesio, kaina kol kas neskelbiama.

„Fabia Monte Carlo“ turės juodo plastiko apvadus virš ratų arkų ir apačioje palei visą kėbulo ilgį, juodą stogą, juodus šoninius veidrodėlius, juodas radiatoriaus groteles ir žibintus su patamsintais elementais. Juodi bus ir specialiai šiam modeliui skirti lengvo lydinio 16 colių ratlankiai „Comet“.

Interjerą galima pasirinkti visiškai juodą arba juodą su raudonais sėdynių įdėklais ir durų apmušimais. Abi versijos komplektuojamos su juodu stogo apmušimu, sportinėmis sėdynėmis, „mažuoju“ odos paketu (perforuota oda ir raudonais siūlais apsiūtu vairu su raudona gija, oda aptraukta rankinio stabdžio ir pavarų perjungimo rankena – taip pat su raudonomis siūlėmis juodai-raudono interjero atveju, slenksčių apdailos juostelėmis ir metalo antdėklais ant pedalų.

Pabrėžiant „Škoda“ tradicijas ir pasiekimus automobilių sporte, sportiškoji „Fabia Monte Carlo“ neatsitiktinai debiutuos Monte Karlo ralyje, kur „Škoda“ dabartinis ralio automobilis „Fabia S2000“ jau pasiekė puikių rezultatų: ketvirtą vietą savo kategorijoje 2009 m. savo pirmojo pasirodymo ralio trasose metu ir antrą, trečią bei penktą vietas 2010 metais.

Informacijos šaltinis

Rubrika: