numerio dingimas

4 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
Gedonca
Gedonca portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 1 mėnesis
Joined: 2011-04-04 13:44
numerio dingimas

Sveiki, forumieciai patyriau sendien liudna zinia, dingo nuo kieme stovejusios mano octes numeris priekinis su klubo numeriu. Kyla viena mintis kad pavoge, nes vakar vakare gryzus po keliones dar buvo vietoj o sndn, ryte jau nebebuvo. Kas per laikai atejo kad numerius vagia. Gaila remelio ir numerio nes buvo gal ir nelabai ypatingas bet bent jau man tai grazus FNH955. :(
Gal kas turejot tokios patirties, verta laukt kol atsiras? nes buvau mentinej, tai sake palauk pora dienu gal kas atnes i policija, nes sake gan daznai atnesa numerius, net atverte zurnala kur registruoja ir parode kad per sndn penkis numerius atnese , tipo gal pats pametei ir nepastebejai, ir pareiskimo nerekomendavo rasyt nes tada ivedamas tas numeris i paieska ir nebegali su likusiu galiniu vazinet, nes mentai sustabdys ir turesi daug problemu.

branco
branco portretas
Offline
Last seen: prieš 5 metai 6 mėnesiai
Joined: 2011-04-13 10:38

Buvau tik pametes ziema numeri, pora dienu pavazinejau be numerio, neatsirado ir issiemiau naujus. Pernai buvau rades miske, tai atidaviau patruliui, nelabai norejo imti, tipo vezk pats, pasakiau arba imat, arba ismetu :D Paeme :)


Ex: Škoda Octavia '99 66kW

tadeez
tadeez portretas
Offline
Last seen: prieš 4 metai 11 mėnesių
Joined: 2011-09-06 15:46

As rades buvau- paskambinau mentam, sako : mum nereikia ir pan...nuveziau i regitra, sakau: radau, palieku pas jus, gal atsiras savininkas. tai kaip i nesveika paziurejo :D
Veiksmas vyko Telsiuose

Papka
Papka portretas
Offline
Last seen: prieš 10 metų 9 mėnesiai
Joined: 2010-10-09 11:21

Jei rasciau numeri daryciau taip: per cab.lt patikrinciau kur drausta. Tada pasukciau draudikui. Ir man malonu, ir draudimui pliusas, ir pametusiam laime :)

Civic '91 -> Civic '98 -> Octavia II '08