Kokybiškos automobilių priežiūros priemonės

1 post / 0 new
BIshop
BIshop portretas
Offline
Last seen: prieš 5 metai 2 mėnesiai
Joined: 2011-01-17 09:32
Kokybiškos automobilių priežiūros priemonės

Siūlau (Kaune):
CAR WASH - šampūnas automobiliams plauti (8708) 1 litras – 33Lt

Naudojimas:
1. 5 ml šampūno įpilti į 4 litrus vandens (patartina naudoti minkštą vandenį).
2. Automobilį gerai išplauti kempine arba skudurėliu.
3. Nuplauti tekančiu vandeniu. Sausai nuvalyti rankšluosčiu arba palikti, kad išdžiūtų. Nuvalyti liekanas skudurėliu ar rankšluosčiu.

Amway šampūnu galima plauti vinilinius paviršius, padangas, vairo apsaugą, chromuotus paviršius, gumines juosteles. Visas išorines automobilio kėbulo detales. Juo taip pat galima plauti motociklus, valtis, kempingo priekabas ir kt. Jei skiedžiant naudojamas kietas vanduo, automobilio paviršių patartina nušluostyti minkštu, švariu rankšluosčiu, kad neliktų dėmių. Iš 1 litro koncentrato gaunama 1000 litrų skiedinio.
Savybės ir privalumai: Bealkoholinis detergentas, kurio sudėtyje yra specialūs drėkinantys elementai, didinantys vandens penetraciją ir ardantys purvą. Pašalina dulkes, purvą ir alyvos dėmes. Saugo laką, kad šis netaptų matiniu. Džiūsta nepalikdamas nuotėkų, dėmių ar apnašų. Efektyvus ir tinkamas visiems automobiliams, sunkvežimiams, motociklams, valtims. Sutirštintas, kad būtų našesnis ir vertingesnis. Vieno litro užtenka 200 plovimų. Greitai veikia, lengvai ir ekonomiškai naudojamas. Be fosfatų.

SILICONE GLAZE automobilių polirolis (8967) 500 ml – 33 Lt

Naudojimas:
1. Išplauti ir išdžiovinti automobilį.
2. Stipriai suplakti poliravimo pastą.
3. Išspausti pastą ant drėgno skudurėlio ir apskritais judesiais paskirstyti ant poliruojamo paviršiaus (nevalia pilti tiesiai ant lako, nes gali likti dėmės).
4. Gerai išdžiovinti ir poliruoti iki blizgesio švariu, minkštu skudurėliu.
5. Norint gauti geresnį efektą reikia tepti ant šalto paviršiaus (nenaudoti saulėje).
6. Esant didelei korozijai, prieš SILICONE GLAZE rekomenduotinas šlifuojantis preparatas.
SILICONE GLAZE galima naudoti ir valčių, namų apyvokos įrenginių, virtuvinių prietaisų, laminuotų virtuvinių baldų paviršių, keramikinių plytelių, armatūros, stiklinių ir aliuminio daiktų poliravimui. Ideali šviežiai padengtų autolakų konservavimo priemonė. Nenaudoti grindims (taps slidžios).
Savybės ir privalumai: Sudėtyje yra silikoniniu pagrindu pagamintų poliruojančių medžiagų, saugančių laką ir užtikrinančių gražią automobilio išvaizdą. Specialus keturių silikoninių polimerų, vaško, valančiosios substancijos ir švelnios poliruojančios priemonės junginys emulsijos pavidalu.
Ji ilgaamžiškesnė nei vaško pasta. Lengvai pasiskirsto, be vargo poliruojasi. išskirtinai ilgaamžė priemonė atspari temperatūros svyravimams, saulės poveikiui, purvui, dulkėms, druskai, vabzdžiams, dervoms ir vandeniui. Universali. Taupi. Saugoti vaikams neprieinamoje vietoje.