Galinių durelių spynos ypatupai

3 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
Livingstonas
Livingstonas portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 3 mėnesiai
Joined: 2015-12-01 22:46
Galinių durelių spynos ypatupai

Sveiki,

daug puikių patarimų šiame klube radau, viena iš jų įgyvendinau vakar - atlupęs užtrenktų durelių plastmases vargais negalais jas atidariau. Šiandien nupirkau auto laužyne tvarkingą spyną, įdėjau iki galo neužvaržydamas, patikrinau iš lauko, atsidarinėjo nuostabiai, tada su pravirom durelėm įjungiau - išjungiau signalizaciją, spyna vėlgi kuo puikiausiai vaikščiojo, ir tada..padariau tą patį su užtrenktom durelėm. Nebeprasivėrė jos man nei iš lauko, nei iš vidaus, nors užrakto viela slankioja be trukdžių. Taip pat bandžiau ir atjungęs "fyškę".. Gal numanote kur ką padariau ne taip?

Livingstonas
Livingstonas portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 3 mėnesiai
Joined: 2015-12-01 22:46

Šiandien vėl priėjau prie tos spynos krapštymo, prisiminiau matytą video apie užtrenktų durelių atidarymą lengvuoju būdu, t. y. ištraukti troselį iš durelių rankenėlės ir tada atidaryti iš vidaus. Suveikė. Nežinau kodėl iš pradžių veikė gerai, o atrakinus/užrakinus centriniu nebeveikė, bet bėda buvo ten. Dar per kelis kartus atitaikiau reikiamą ilgį įstatant troselį atgal į rankenėlę ir dabar visais reikiamais būdais durelės atsidarinėja. Gal kam padės tokia smulkmė, jei ne, galite trinti temą. :)

Xulis
Xulis portretas
Offline
Last seen: prieš 4 mėnesiai 1 savaitė
Joined: 2010-01-08 22:27

Yra teke susidurti. Jei pertempi troseli lauko rankenos, ar nutrukus vidines rankenos troseliui konstruojant padarai ji per trumpa, tada uzrakinus nebeatsirakina. Geriau padaryt siek tiek laisviau, kad nereiktu apdailu draskyt po to:)

SUPERB 3 2.0 TDI 110KW Style +remap =140kW
Octavia 2.0 TDI 103kW+remap =140kW